Warning: Declaration of All_in_One_SEO_Pack::get_current_options($opts = Array, $location = NULL, $defaults = NULL) should be compatible with All_in_One_SEO_Pack_Module::get_current_options($opts = Array, $location = NULL, $defaults = NULL, $post = NULL) in /customers/3/6/f/karinschneekloth.dk/httpd.www/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop_class.php on line 12 Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/3/6/f/karinschneekloth.dk/httpd.www/wp-content/themes/method/lib/classes/menu-walker.php on line 0 Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/3/6/f/karinschneekloth.dk/httpd.www/wp-content/themes/method/lib/classes/menu-walker.php on line 0 Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/3/6/f/karinschneekloth.dk/httpd.www/wp-content/themes/method/lib/classes/menu-walker.php on line 0 Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/3/6/f/karinschneekloth.dk/httpd.www/wp-content/themes/method/lib/classes/menu-walker.php on line 0 Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /customers/3/6/f/karinschneekloth.dk/httpd.www/wp-content/themes/method/lib/classes/menu-walker.php on line 0 Om mig | Karin Schneekloth

Om mig

Jeg har gennem mange år arbejdet som leder og coachet mennesker i deres daglige arbejde, og det har altid være en drivkraft for mig at hjælpe mennesker med at vokse i deres liv.

Som privatpraktiserende psykoterapeut hjælper jeg mennesker, der har det svært.

Jeg er uddannet og eksamineret psykoterapeut fra EFT-instituttet i København. Uddannelsen er kvalitetsvurderet og opfylder alle ministerielle krav. Jeg modtager løbende supervision, som er med til at sikre kvaliteten af terapien. Jeg har gennem mange år arbejdet som leder og coachet mennesker i deres daglige arbejde, og det har altid være en drivkraft for mig at hjælpe mennesker med at vokse i deres liv.

Jeg har en mangeårig baggrund som designer og som selvstændig erhvervsdrivende. Og jeg har bl.a. opbygget en fabrik i Nepal.

Gennem mit liv har jeg taget en del kampe, både i mit private og professionelle liv. Jeg er blandt andet opvokset med en mor, der led af skizofreni, jeg har oplevet en skilsmisse, og jeg har som selvstændig erhvervsdrivende stået ansigt til ansigt med angsten for ikke at være god nok.

For mig som psykoterapeut, er det vigtigt, at jeg ikke blot taler ud fra en teoretisk ramme, men at jeg med min baggrund kan relatere til andre, der har det svært. Det gør mig til en empatisk og nærværende samtalepartner.

Jeg har selv prøvet værktøjerne i praksis, og jeg ved, at man trods modgang og svære tider kan komme videre, og jeg ved, hvor forløsende det er, når man igen kan leve sit liv frit.

Det er min baggrund og motivation for psykoterapi – og jeg vil meget gerne hjælpe dig.

Priser

Du kan her se taksterne for samtaleterapi:

Individuel samtaleterapi, 1 session á 60 min.: 650 kr.

10 % rabat ved køb af ti sessioner á 60 min.: 5.850 kr.

Bank: Reg.nr: 5493, Kontonr. 0000987355